Διαδρομή Φοινικόδασους Πρεβέλη

Σχετικά με την διαδρομή

Αφήστε το South Crete Safari να σας οδηγήσει στην παραλία του φοινικοδάσους Πρέβελη, μια από τις πιο διάσημες παραλίες της Κρήτης με το εξωτικό φοινικόδασος, που βρίσκεται στις εκβολές του Κουρταλιώτικου φαραγγιού. Είναι το δεύτερο μεγαλύτερο φοινικόδασος στην Κρήτη, μετά το Βάι στα ανατολικά του νησιού.

Ξεκινώντας από το σημείο παραλαβής μας στα Μάταλα, θα σας μεταφέρουμε στην παραλία Πρέβελη μέσω εναλλακτικών ορεινών δρόμων με καταπληκτική θέα. Φτάνοντας στην παραλία Πρέβελη, θα διασχίσετε το πέτρινο μονοπάτι με μαγική θέα για να φτάσετε στην παραλία όπου το απότομo Κουρταλιώτικο φαράγγι συναντά το καταγάλανο γαλάζιο της Λιβυκής Θάλασσας για να σχηματίσει μια δροσερή λιμνοθάλασσα και αμμώδη παραλία, έναν τροπικό παράδεισο μέσα στην ξηρά βραχώδη Μεσόγειο έδαφος.

Εδώ θα έχετε χρόνο να εξερευνήσετε το ποτάμι και το δάσος, να κολυμπήσετε και να χαλαρώσετε.

Μέχρι τώρα, θα έχετε δημιουργήσει μια όρεξη, οπότε ήρθε η ώρα να οδηγήσετε κατά μήκος της μαγευτικής ακτής για να φτάσετε στη γνωστή παραλία της Τριόπετρας όπου θα απολαύσετε ένα υπέροχο γεύμα θαλασσινών σε μια οικογενειακή ταβέρνα ακριβώς δίπλα στο θάλασσα. (Διατίθενται επίσης πιάτα για χορτοφάγους, βέγκαν και κρέας.)
Μετά το μεσημεριανό γεύμα, ήρθε η ώρα να συνεχίσουμε το ταξίδι μας εκτός δρόμου κατά μήκος της ακτής στο ζωντανό ψαροχώρι της Αγίας Γαλήνης. Εδώ μπορείτε να απολαύσετε ένα αναψυκτικό, να εξερευνήσετε τα καταστήματα ή να κολυμπήσετε στα ήρεμα νερά της θάλασσας, όπου, όπως έχει ο μύθος, είναι ο τόπος όπου ο Ικάρος, γιος του κύριου τεχνίτη Δαίδαλου, ο δημιουργός του Λαβύρινθου, κρύφτηκε σε μια σπηλιά πριν ξεκινήσει την καταδικασμένη πτήση στην οποία έπεσε και πνίγηκε όταν τα φτερά του από κερί έλιωσαν αφού πέταξαν πολύ κοντά στον ήλιο.

Στη συνέχεια επιστρέφουμε στην παραλία του Κομού για ένα σαφάρι στην άμμο και ένα υπέροχο ηλιοβασίλεμα πριν επιστρέψουμε στα Μάταλα.

Πληροφορίες

Κάθε Δευτέρα & Παρασκευή

09:00 - 20:00

Διάρκεια

9 ώρες

Μεσημεριανό

Συμπεριλαμβάνεται στην τιμή

Vegan

Διαθέσιμα χορτοφαγικά και Vegan

Μπάνιο

Μην ξεχάσετε μαγίο και πετσέτα

Κάντε την κράτηση σας